sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Blogiarvosteluja


ARVOSTELU: Tyylikkään yksinkertainen ulkoasu ja banneri. Tekstien värit vähän riitelevät keskenään, mm. päivämäärissä oleva pinkki ja otsikon punainen väri. Selkeä ja helppolukuinen fontti. Pääosin hyvää kirjoitusta, mutta jonkun verran huolimattomuusvirheitä. Esimerkiksi pisteet tulee myös ennen hymiöitä ja omistusmuodot ym. vähän hakusessa. Kuitenkin saa hyvin selvää mitä lukee. Postaustahti melko harva, mutta kuitenkin uusia postauksia tulee säännöllisin väliajoin. Kuvat eri postauksissa eri kokoisia, voisivat olla isompia. Myös tekstikenttä voisi olla vähän leveämpi. Esittelysivuista plussaa! 8-.

_________________________________________________
 



ARVOSTELU: Ulkoasu vähän sekava, turhan paljon eri värejä. Sininen teksti on vähän vaikeaa lukea värikkäältä pohjalta, mutta fontti itsessään ihan selkeää. Hyviä kuvia, mutta niiden asettelu vähän sekavaa ja turhan pieniä. Voisit laittaa kuvat isommiksi ja sommitella ne vähän paremmin. Jonkun verran kirjoitusvirheitä, myös bannerissa yksi, joka häiritsee vähän. Postaustahti melko harva. Sisältö mielenkiintoista. Hyvät esittelysivut niin kirjoittajalle kuin blogin "päätähdillekin." 7.

_________________________________________________

http://prinsanton.blogspot.fi/

ARVOSTELU: Tosi hyvä ulkoasu, värit sopii hyvin yhteen sekä bannerin kuvien, että tekstin ja itse pohjan kanssa. Hyvä ensivaikutelma. Teksti kaikin puolin hyvää: sopivan kokoista, fontti selkeä, ei kirjoitusvirheitä ja tyyli muutenkin miellyttävä. Tekstikenttä iso, kuvat sopivan kokoisia ja laadukkaita. Hyvät esittelysivut, joissa kuvat saisivat tosin olla hieman suuremmat. Postaustahti tiheä, silti tekstit säilyvät mielenkiintoisina. .

 _________________________________________________


ARVOSTELU: Ulkoasu yksinkertainen, mutta tyylikäs. Hieno banneri sopii ulkoasuun erittäin hyvin. Selkeä väriteema. Tekstissä äärettömän vähän kirjoitusvirheitä ja se on muutenkin sujuvaa, vaikka kirjoittaja on vasta 12-vuotias. Postauksissa olevat kuvat saisivat olla isompia, muuten kuvat hyviä. Sopivan pituisia postauksia, postaustahti ok/hieman harva. Esittelysivut löytyy sekä kirjoittajasta että hevosista. Kattavat sivut, joissa kuvat tosi kivasti aseteltu. 9.

2 kommenttia: