torstai 28. kesäkuuta 2012

Just Don't Think


http://just-dont-think.blogspot.com/

Blogi kertoo syksyllä lukion aloittavan hämäläistytön elämästä kahden rautiaan kera. "Olen ratsastanut 11 vuotta ja omistanut sinä aikana kaksi puoliveriruunaa, joista toisen ostimme keväällä edellisen lähdettyä eläkepäiviä viettämään. Toinen tämänhetkisistä hevosista on FWB-tamma, jota ratsastan naapurikunnassa (ei oma) ja toinen, omani, on KWPN-ruuna Remos S. Oman hevoseni kanssa valmentaudun ja kilpailen aktiivisesti aluetasolla esteitä. Pyrin postaamaan pari kertaa viikossa kuulumisia, jos häppeninkiä on enemmän niin sitten useammin. Postaukseni sisältävät aina kuvia ja aina mahdollisuuden mukaan myös videoita."


------------------------------------------------------------- 
Arvostelu blogista:

Kirjoitustyyli: Selkeää tekstiä. Joissakin postauksissa yhdessä sumpussa teksti. Ei oikeen innostanut lukemaan. Tuntui vähän pakkosyötöltä.
Ulkoasu: Tosi tyylikäs, ei tylsä
Fontti: Saa helposti selvää eli hyvä
Kuvat: Hyviä ja laadukkaita, jotku sais vaan olla vähän isompia.

Oma esittely (blogissa): Tosi hyvä esittely itsestäsi, tärkeimmät ja blogiin liittyvät oleellisimmat tiedot on hyvin tuotu esille.

Hevosen esittely (blogissa): Hyvät esittelyt hevosista. Ei liikaa tekstiä ja laadukkaita kuviakin mausteena.

Blogi kokonaisuudessaan : Bannerista plussat; hyvät kuvat ja sopii ulkoasuun hyvin. Blogin teksti on selkeää ja ymmärrettävää eikä sitä ole liikaa. Paljon hyviä laadukkaita kuvia.

Arvosana:  9

-Petra
petrapurmonen@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti